100 literes akváriumban nagyon nem lehet vitorláshalakat tartani?
Figyelt kérdés
Esetleg más békésebb dél-amerikai sügeret a ramirezin kívül?2016. jan. 26. 08:36
2/14 A kérdező kommentje:
Bőszavú válasz.
Megvan az akvárium,más halakkal csak át akarom alakítani.
Így lenne hogy:
Tetra ex 600 + Aquael fan 2
3×18 W világítás
10 vörös neon
10 vörösfejű pontylazac
3 szifó
Meg lennének a vitik ( nemtudom mennyi)
Növények:
Hólyagos vizikehely
Bacopa caroliana
Anubias
Cryptok 2 féle
Jávai moha
Microsorum
Még azt szeretném kérdezni hogy mennyi manado talaj kell? 70×35 az alapterület.
2016. jan. 26. 12:01
3/14 anonim válasza:
Felejtsd el a vitiket... Azt hogy mennyi talaj kell kitudod számolni. PL 70x35 az aki akkor 70x35x amilyen magas talajt akarsz. Mondjuk 70x35x5=12 250 es ezt osztod 1000-el így megkapod a litert. 5cm magas talajnál ez 12,25L manado.
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg valami mást,amiből nem kell sok és szép.
Szerintem csak 3 max 4cm-es talaj lesz.
2016. jan. 26. 13:03
5/14 anonim válasza:
esetleg sziámi harcoshal, de én úgy tudom hogy lehet 100-asban vitit tartani max. 4-et.
6/14 anonim válasza:
7/14 Platypus válasza:
A vitikből megtalálja egymást egy pár, nekiállnak szaporodni és leirtják a többi halat. Fiatalon még elvan 100 literben más halakkal, ivaréretten viszont nagyon nem.
8/14 A kérdező kommentje:
És ha veszek 3-t és nem szsporodnak?
A többi amit írtatok is tetszik csak nem nagyon láttam a boltban.Esetleg a kakadut mintha láttam volna már.
2016. jan. 26. 17:06
9/14 anonim válasza:
ha veszel 3-at akkor is az lesz amit platypus leírt annyival kiegészítve ,h előbb a 3. társukat ölik meg.... :)
10/14 anonim válasza:
badis badis?? hülyeségeket nem kellene ajánlani, nekik 24 fokig optimális a vörös neonnak meg 26-27 felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!