Díszhalakat lehetne együtt tartani tavi halakkal?
Elméleti kérdés.
Ezüst kárászaim vannak egy nagy akváriumban, egy kisebben pedig guppikat tervezek tartani. Össze lehetne rakni a két fajtát egymással? Nem akarom megtenni, csak elgondolkoztam rajta.
A kárászok nagyon igénytelenek, a guppik sem túl macerásak. Ugyanazt az ételt ehetnék, bár a kárászok mindenevők. Lehet, hogy bekajálnák a guppikat? :D
Abból jött a gondolat, hogy a kárászoknál gyakorlatilag nincsen semmilyen "szemét" a saját ürülékükön kívül. Mindent megesznek, még a saját elpusztult fajtársukat is.
Viszont sosem láttam, hogy öltek volna, csak az esetleges dögöket tüntetik el.
Tudsz mást is a kötekedésen kívül?
Szerinted a szabadban állandó a víz hőmérséklete? Okostojás...
A szemét pedig nem véletlenül volt idézőjelben.
Úsztál már tóban öcskös? Nem tűnt fel, h ha lebegtél akkor a lábadnál hidegebb vizet éreztél? Nagy hőségbe amikor a víz 25 fokos akkor leúsznak mélyebbre ahol hidegebb a víz... Nagyon debil vagy...
Ne nekem higgy:
22 fok a max.... TE nagyon okos...
14-16 fokon ikrázik...
Mantrázd csak,h jó nekik 25 fokon, de attól még szenvednek benne...
73%-os, beszélgess csak nyugodtan magaddal továbbra is :) (mellesleg értelmezd újra a kérdésemet, látom nem megy... segítek, első mondat a leírásban.)
11-es, az úszó-molesztálás dolog nem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!