Nektek is minden halatok megdolglott vagy csak az én halaim lettek ongyilkosak?
Figyelt kérdés
Az egyik beugrott a szekrény mögé a masik pucolaskor a vecebe a harmadik meg megdöglött. Daganata volt. Aranyhalak voltak.#aranyhal #halak tulajdonsagai
2016. jan. 14. 15:29
1/7 anonim válasza:
Szia!
Hát azért a halak nem szoktak csak úgy öngyilkosok lenni, mert ahhoz van kedvük. Ilyen viselkedést legtöbbször a rossz körülmények váltanak ki, ha leírod, hogy hogy tartottad őket (akvárium méret, szűrés, hőmérséklet, vízcsere gyakoriság, milyen halak voltak benne, stb.), akkor tudnánk neked magyarázatot adni erre.
2/7 anonim válasza:
tartási hiba?
vagy letakarni az akváriumot vagy annyira emelni a vízoszlopot,hogy ne ugorjon ki.
a wcbe ugrottnál is te voltál a felelős.
sajnálom.
jól tartottad őket? 2-300 literes akvárium?
3/7 anonim válasza:
Nem voltak elmebetegek,nyugi. Le kell fedni az akváriumot.
4/7 anonim válasza:
Le kell fedni az akváriumot, emellett mint ahogy az előzőek is mondták... Mekkora akvárium? Milyen és hány hallal? Milyen szűrés? Vízcserék gyakorisága, módja?
5/7 A kérdező kommentje:
az akvárium méretét nem tudom pontosan megmondani szerintem 60 literesben voltak 3 aranyhal. kösz szépen aó tanácsokat majd lefedem az akvárium tetejét
2016. jan. 14. 20:23
6/7 anonim válasza:
Mélységesen együtt érzek a három aranyhallal, egy ilyen kínzókamra helyett én is inkább kockáztattam volna.
MINIMUM 200 LITER!
7/7 anonim válasza:
Lefedheted persze, akkor nem fognak kiugrani. Viszont, mint írtuk, a halak elsősorban akkor lesznek ugrálósak, ha rosszak a tartási körülmények és úgymond "menekülnének". Így ha ki nem is ugranak, ellenben a rossz vízminőségbe előbb-utóbb bele fognak pusztulni. Az előttem szólók már leírták, hogy mit kell tenned, ha nem akarod, hogy ez történjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!