Mi lehetett a halammal?
Figyelt kérdés
Az egyik rózsás díszmárnám mikor hazaértem csak pörgött az akváriumban és rá 2órára elpusztult,ez mitől történhetett?2010. márc. 26. 21:47
1/14 anonim válasza:
Mit értesz pörgött alatt? Körbe úszkált?
3/14 A kérdező kommentje:
nem,nem körbe úszott hanem szabályosan pörgött a "tengelye" körül...egy helyben
2010. márc. 26. 22:14
4/14 Plaga válasza:
Vagy lehet a Halál elől menekült. Sikertelenül.
6/14 A kérdező kommentje:
te valami nagy IQ-fighter lehetsz...inkább szerezz magadnak egy csajt,ahelyett ,hogy itt írod a hülyeségeidet
2010. márc. 26. 22:25
7/14 Plaga válasza:
Bocsi csak vicceltem.. Amúgy szerintem csak driftelgetett a halacska, aztán agyvérzést kapott a nyomástól
8/14 anonim válasza:
Első vok. Fogalmam sincs, még neten sem találtam semmit róla. Lehet, hogy a léghólyagjával volt neki vmi.
9/14 anonim válasza:
ha kicsit fel volt puffadva, akkor valószínűleg úszóhólyag betegsége volt szegénykének:-(
10/14 anonim válasza:
Az ilyen beszólókat is szokták filézni és nyárson megsütni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!