Mit csinálok rosszul, miből kéne több/kevesebb? Easylife profito, fény
Ha kálium hiány, akkor a káliumot kéne emelni, nem minden más nyomelemet, amiből elég van.
Egyébként rettentően kevés a fényed, nem is értem, mi az a 20 watt, olyan cső nincs is.
Nem 30 wattosak, mert 1 méteres akváriumokhoz 30 wattosakat szoktak használni.
...amúgy ezt mindenki más is próbálgatja, mi lenne jó, minimálisan változtatunk ezen-azon, időt hagyunk a változás hatásának, és ha jó, úgy hagyjuk.
Nincs kőbe vésett szabály, nincs 2 egyforma aksi.
Szerintem én a káliummal kezdeném, mert az olcsóbb mint a világításcsere, de tény, hogy egy csodával felér, hogy egyáltalán még ennyire is nőnek a növények.
nem akartam hülyeséget írni, 18 wattos 60-akárhány centisek- hozzáteszem nincsenek igényes növényeim, talán a valiznéria mondható a legigényesebbnek,de az is napi majd 1 centit nő.A fény upgrade meg igazán jó lenne, végre lenne nagyobb választék a növények között :D
Csak azért kérdeztem, mert olyanokat olvastam hogy a növények nem képesek egy adott fénymennyiség alatt a kálium hasznosítására. ez mennyire valós ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!