Nem bír megelleni a guppim mit csináljak vele?
Ez inkább hasvízkórnak tűnik. Régen, amikor még nem voltam túlságosan tapasztalt, velem is előfordult hasonló. Áttettem 5 nőstényt egy 85 literes akváriumba (ekkora volt szabad.) Úgy látszott, bármikor jöhetnek a kis guppik, aztán a nőstények haza a szokásosnál sokkal nagyobb lett, az egyik nőstény elég hamar megszülte a kicsiket. 2 napra rá az egyik szülés közben halt meg. A másik három nőstény másnapra elpusztult. Az első nőstény kicsinyei sem bírták sokkal tovább. A hasvízkór jeleit láttam, de még nem találkoztam azelőtt a betegséggel, így nem ismertem fel időben. Igazából fogalmam sincs, mitől történt, hogyan történt, a halak nem voltak legyengülve és megfelelően voltak tartva. Előtte nemsokkal új hal érkezett, később az is elpusztult.
Erre emlékszem, ez az egyik legnegatívabb élményem elevenszülőkkel.
Nem látod úgy, mintha kissé ki lenne dülledve a szeme és nagyon picit be lenne vérezve? Nem nagyon feltűnően, csak ha alaposan megnézed. A pikkelyeit nem látod furcsának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!