Megeszi az almacsiga a vízinövényemet?
Figyelt kérdés
Üdv, kaptam 2db almacsinágak látszó állatkát, viszont van 1 db vízinövényem (ilyesmi: [link] Olvasgattam keresgéltem, de eltérő véleményeket találtam. Volt aki esküdött arra, hogy nem legelik le, volt aki azt mondta igen. Van itt olyan akinek van almacsigája és vízinövénye is egy akváriumban? ...Ha megrágcsálják mégis mit tegyek a csigákkal, kössem őket pórázra? :D nem akarok megválni tőlük mert kaptam őket és olyan édesek :), de a növényemet is féltem :( Szóval eszik ez a csigusz ilyen növényt? Még 1x mondom olyan írjon akinek van erről tapasztalata, mert a honlapokon én is tudok olvasgatni ;) köszönöm!2010. márc. 25. 16:01
2/7 anonim válasza:
Hát nekem nincs almacsigám, mert akváriumom sincs már egy ideje - de régen volt sokáig. Szintén két almacsigám volt, meg jópár növényem, de nem ették meg őket :)
3/7 anonim válasza:
Csak a rohadó növényt eszi meg.Ami él azt békénhagyja.Jó szolgálatot tesz.Nyugodtan beleteheted.van itthon több is nem bántanak azok semmit...
4/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2010. márc. 25. 20:05
5/7 Salx Narval válasza:
Az attól függ, hogy milyen fajta, próbáld beazonosítani. [link]
6/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy nézem, hogy erre a Pomacea bridgesii-re hasonlít a legjobban-> [link]
2010. márc. 26. 21:56
7/7 anonim válasza:
Hát simán megeszi őket ha nem talál maganák elég enni valót szóval vigyázzál vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!