Az aranyhalak mióta ilyen torzszülöttek?
Figyelt kérdés
YouTube-on ráakadtam néhány olyan aranyhalas videóra, hogy a hajam égnekállt...
Elsőként rákérdeznék a Dragon Ball fantázianevű borzalomra. A teleszkópszeműt keresztezték a rizsszemessel, és létrejött egy... egy úszni próbáló, oxigénért pipáló konkrét gömb. Mi értelme van ennek? Ugyanolyan dolog, mint a papagájsügéres téma?
A másik "érdekes" lény a Ryukin nevű izé. Nyomorult halnak a deformálódott gerinc miatt van ilyen alakja?
Miért tenyésztik ezeket a halakat? Az állat láthatóan küszködik az életbenmaradásért, úszni nem bír, irányítani magát meg pláne.
2015. nov. 23. 23:45
1/2 anonim válasza:
Mi értelme? A tetovált halaknak mi értelme? Semmi!
Amire van kereslet arra lesz kínálat is. Ezek nem jöttek volna létre ha nem lenne olyan aki megvegye ergo támogassa ezt.
2/2 anonim válasza:
Miattam senki nem tenyésztene semmit, még a teleszkópszeműt sem, én ilyen nyomi halat biztos nem vennék. De sajnos van rá igény. Sokan nem úgy vélekednek mint mi. Néhány retardáltnak ez tetszik és nekik gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!