Ebbe már így is több hal van, mint amennyi kényelmesen tartható benne, arról nem is beszélve, hogy olyan halak is vannak benne, amelyeket nem ismered a faját, így ki tudja, hogy később ezek mekkorára nőnek, vagy hogy nem lesznek-e agresszívek. Alapszabály, hogy soha nem veszünk olyan halat, amelynek nem tudjuk a fajtájat, de te úgy látom nem vagy nagyon tájékozott az akvarisztikából, úgyhogy még olvass utána egy kicsit a témának.
2015. nov. 22. 15:00
5/9 anonim válasza:
Ebbe már nem kell több hal. Elég lesz ennyi bőven. Sőt, a vitorlásokat és az algázókat jobb lenne ha megpróbálnád elajándékozni/visszavinni a kereskedésbe.
2015. nov. 22. 16:32
6/9 A kérdező kommentje:
Állatkereskedésben vettem csak nem tudom a nevét
2015. nov. 22. 17:25
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom nem vagyok profi ebben de az üzletben remélhetőleg profi eladók vannak . Kizárólag úgy vásároltam a halakat ahogy ők ajánlották és egyébként 1 éve van akváriumom és eddig max 2 halhatott meg.nem hiszem hogy rossz nekik.
2015. nov. 22. 17:31
8/9 anonim válasza:
Az eladóra ne hallgass, nem akvarisztikát, hanem kereskedelmet tanultak.
2015. nov. 22. 17:35
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem úgy veszed észre, hogy rossz nekik, de attól még nem biztos, hogy jól érzik magukat. Az algázó minimum 100 liter a vitorlás pedig minimum 200. Ezek a halak nagyra nőnek és ha nincs meg a kis saját életterük, territóriumuk hamar erőszakossá, csipkelődővé válhatnak, ezek után következik bizony a hal hullás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!