Stephanos kérdése:
Valóban megnőhet ekkorára egy triops?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor hogy csinálja mi a titka?
https://www.youtube.com/watch?v=yWxHOwjJzCI
2015. nov. 16. 22:46
2/12 anonim válasza:
Jah, valoszinu... Ha ez igy lenne, mar meg is oldodott volna a vilag ehezes problemaja...
3/12 anonim válasza:
a f a szommal nem lehetne ugyanezt valahogy megcsinálni?
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Fel van nagyítva a videó és rá van szerkesztve a kádra.
6/12 anonim válasza:
A haus des meeresben 20 centis triops-t láttam, ha az az volt. Mintha teknős páncélja lett volna, csak szelvényezett rák teste volt és az egyik fejjel lefelé úszkált.
7/12 Salx Narval válasza:
Nyilván ez nem a hazai fajtákból való, én még nem találkoztam 6cm-nél nagyobbal. Tényleg hatalmas de nem hinném, hogy különösebb titka lenne csak egy másik nagyobbra növő fajtához tartozik.
8/12 Platypus válasza:
6-os, az nem Triops volt, hanem atlanti tőrfarkú.
A Triops cancriformis vagy australiensis képes 10 centi fölé nőni. Viszont a videó vége a fürdőkáddal egyszerű trükkfelvétel. Az öntsünk káliumot a vízbe és mágnesezzük meg tök egyszerűen kamu és állatkínzás.
9/12 anonim válasza:
Amikor a kádban úszik, egyáltalán nem is fodrozódik körülötte a víz. Kamu az egész. Már a hengeres edényben is nagyon gyanús.
10/12 anonim válasza:
Persze, hogy kamu. Ez amugy a Torfarku rak rokona? Nem is lattam meg ilyentet, es lehet kapni nalunk is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!