Véleményt irnátok erről az akváriumól?
Miért kicsi?A berendezés az tényleg ratyi,de ha csak 1 aranygurámi pár lenne benne?Nekem elég irreálisnak tunik 1 par aranyguramira 120 litert szamolni..
Azert kerdezem,mert 40 literes akvariumomba szertnek guramit,es ha torpe vagy méz nem lenne,akkor venetnek e bele?
Ezek még kicsik, nem láttál még kifejlett kék gurámit. Legalább 90x30 cm alapterületű akváriumra van szüksége.
Nem valóak 40 literbe
Az is elmond valamit erről az összeállításról, hogy a halak kifakultan, laposkúszásban közlekednek benne, ordít róluk, hogy milyen stresszesek.
Az is elég beszédes, hogy a következő videóban a 10 gallonosban guppik voltak, a 65 gallonosban sügérek, gurámi sehol.
Nekem voltak mézgurámijaim a 49cm x 33cm alapterületű (szóval az átlagosnál nagyobb) 40 literes akváriumomban. Amikor béke volt, akkor semmi gond nem volt, amikor civakodás volt, akkor néha láttam rajtuk, hogy szeretnének messzebbre futni.
Ha tudsz vizet lágyítani nekik, inkább a törpe morgó gurámit (Trichopsis pumila) ajánlom.
A törpe gurámik, valamennyivel nagyobbak viszont sokkal vehemensebbek a mézgurámiknál, őket nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!