A két fénycső közül melyik a jobb és miért?
Szin spektrum alapján nagyon hasonlóak, sőt én azt mondanám mivel a sylvania csinál igazoltan fényforrásokat, hogy mindkettő sylvania grolux.
Sok ilyen termék van, van olyan, hogy egy cég nem csinál pl tévét, és kér mondjuk a Phlipstől, és ráteszi a címkéjét, hogy ezzel népszerűsítse a márkát, szerintem az arcadia is ilyen, mert szinte 100% az egyezés.
A groluxot tartják az egyik legobb növényes fénycsőnek, példa a legnagyobb növényes bolt kínálatában, ahol kimondott növényes akváriumokra szakosodnak is csak grolux van, én is használom, nagyon jó fénycső.
Röviden, mindegy melyiket veszed, ugyanaz a két cső, spektrum alapján.
Azt meg kell jegyezni, hogy 2 vagy több fénycső esetén jó használni, kombinálni kell nappali fénycsővel, aminek hideg fehér színhőmérséklete van, a grolux rózsaszínes.
Egyéb esetben ha megvan a megfelelő fényerő, akkor egy villamossági boltban vett 6000-6500 kelvines, 865 fénycső teljesen jó, nem kell növényes fénycső. Ha nem jön ki a közepes fényerő, akkor az egyik lehet növényes, a növényes fénycső sokkal több növényeknek hasznos szint tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!