Nagyon furcsán viselkedik a guppim, mi lelhette? (többi lent)
Sziasztok! Nagyon furcsán viselkedik a lány guppim.. Egy hete van meg, 3-at vettünk egy fiút és két lányt. Az egyik lány a hét folyamán sajnos elpusztult, fogalmam sincsen, hogy mi történhetett vele, egyik nap csak azt vettem észre, hogy nincsen meg, felvettem a díszvárat a kavicságyról és benne volt, meghalva.. A guppik mellé vettünk még 3 neon halat, ők teljesen rendben vannak. A megmaradt lány guppi uszonyai mintha meg lennének tépve, folyton fent úszkál, alig érdekli bármi.. Valószínűleg terhes, mert mikor még megvolt a másik látszódott, hogy vagy 2x akkora a hasa.
Nagyon aggódom, hogy mi lehet vele, nem érdekli ha etetés van, a többi hal sem érdekli, konkrétan semmire sem reagál.. Benyúltam hozzá az ujjammal, akkor leúszott az akvárium kb feléig, de alig tud lent maradni, olyan volt a mozgása mintha felfele lebegne és küszködne úszás közben.. Kérlek, ha bármit tudtok ezzel kapcsolatban mondani, segítsetek, nem szeretném őt is elveszíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!