Felpuffadt a bettám hasa. Mitől lehet és mit tehetek?
Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt vele, de pár napja hirtelen "nagy lett a hasa", mintha csak egy golyót nyelt volna le. Mitől lehet ez? Beteg lenne, vagy csak elhízott? Pedig most épp fogyókúrán volt, minden 2. nap adtam csak neki. Hmm...2010. márc. 16. 18:26
2/5 A kérdező kommentje:
A betta sziámi harcoshal.
2010. márc. 16. 18:34
3/5 anonim válasza:
Hasvízkór vagy bélgyulladás. Elállnak a pikkelyei?
4/5 anonim válasza:
Én azt hittem az valami gyíkféle..
na de hogy érdemben is hozzászóljak: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__6..
5/5 A kérdező kommentje:
Néztem azt a kérdést, de az én halam nem így viselkedik. Nem állnak el a pikkelyei, semmi egyéb gondja nincs. Néha lemegy az aksi aljára, de nem étvágytalan. Rendesen mozog, talán egy kicsit lett lustább a napokban.
2010. márc. 16. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!