Hím és nőstény bettát szabad egy akváriumban tartani?
Figyelt kérdés
Régebben volt egy hímem, de már nem emlékszen tisztán lehet őket az akvárium középső szintjén is látni nem?😃
Egyépként azért kérdezem hogy him es nosteny megfer-e egyutt, mert elegge terulet vedoek aztan nem akarok verfurdot😃
Elore is koszi
2015. okt. 15. 13:43
1/4 anonim válasza:
Ha megvan az akvárium legalább 50-60 liter és van benne sok búvóhely, akkor igen.
2/4 anonim válasza:
Legalább 60literben, 1 hím + 2-3 nőstény arányban igen.
3/4 anonim válasza:
Csak a hímek nem tűrik meg egymást. Viszont a hím bettát más fátyolos halakkal se tartsd együtt mert azokat nem tűri meg.
4/4 anonim válasza:
50+ litertől, és legalább 3-4 kislányt a fiú mellé. Nekem működnek együtt. Persze minél nagyobb az aksi, annál jobb. Kering amolyan urbán legenda is a betta hímekről, hogy amelyik vörös, vagy van benne vörös, az agresszívebb a többinél, nem tudom ez mennyire reális, nekem éppenséggel pont ennek fényében volt az eddigi két betta hímem közt a különbség, szóval lehet érdemes eszerint választani.
és igen, felúszik a felszínre is, belakja középen is az aksit.
Megvannak már a halaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!