Elviselik egymást?
Szia!
Én ekkora helyre nem raknék mellé mást, a nőstényt halálra fogja kergetni, a garnélákat pedig megenné.
Ha ossze szoltadod a nostenyt es a himet, akkor megturik egymast, es a garnelakat is ha eleg buvohely van a nostenynek es a garnelaknak is. Pl betelepited szep novenyesre az akvariumot, a kozepreszre tegyel javai mohat, hogy a garnelak tudjanak elbujni es akkor nem lesz baj. Az enyemeket is megettek a sziamik de azt olvastam h ha van buvohelye akkor megfernek. Velemenyem szerint inkabb szoktasd ossze a nostennyel, es tegyel csigakat.
Osszeszoktatast ugy ertem h tedd be a nostenyt egy borkanba es logasd be a him melle, hagy ugy par orat, majd csereld meg oket hogy a nosteny felfedezhesse a helyet. Valaszd szet oket es ezt ismeteld par napig, aztan engedd ossze 3-5 napig minden nap 20-50 percet de vigyeld oket folyamatosan. Ha ezek utan is tul agressziven viselkedik a him akkor ertelmetlen probalkozni. Nekem egyszer osszejott, masodszorra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!