A törpe szivóharcsának vegyes halas akváriumban, kell valamit enni adni, vagy elég amit talál az akváriumba alga, vagy maradék haltáp?
Igen, kell, méghozzá nagyon is igényes a kaja tekintetében!
A maradék haltápot nem biztos, hogy megeszi, ő nem azért van az akváriumban.
(Egyébként azt remélem tudod, hogy haltáppal heti 1-2 alkalomnál többször nem túl egészséges etetni. Te se szívesen ennél mindenféle felismerhetetlen műanyag tápokat)
Zöldségeket lehet neki főzni, forrázni, attól függően, hogy alapból mennyire kemény a zöldség.
Uborka karikát, cukkinit, saláta, spenót levelet, sárgarépát, tv paprika belsejét, borsó, kukorica belsejét....
Nagyon kell figyelni a minőségi étrendre, és hogy kerek legyen a hasa, mert rossz kaja mellett képes éhen halni!
A fentieken kívül Spirulina tablettát is lehet nekik adni.
Nekem a nagy növényes akváriumban úgy, hogy nem etettem külön, dagik voltak a törpeszívóharcsák. De ott termelődött alga és a hemianthus micranthemoides elhalt leveleit is ették, úgy láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!