Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ez micsoda? Magyarországon...

Ez micsoda? Magyarországon kapható? Mi a magyar neve?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=LihMtfUu7qM

Nagyon megfogott. Ilyen kis tojásból kikelő élőlény, de többet én sem tudok. Valaki? A Youtube-on Sea Monkey, vagy Triops néven található meg. Köszi a válaszokat. ^^

2010. márc. 14. 21:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocs, rák.
2010. márc. 14. 22:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Nekem ez azért tetszik nagyon, mert végigkövethetem egy lény felnövését. És nem maradnak ilyen kicsit, nézzétek meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=1Bx_JimGwM4&feature=related

Nekem nagyon tetszenek, de elbizonytalanított ez a nem kikelés dolog. :( Köszönöm a válaszokat. ^^

2010. márc. 14. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:
volt már ilyen valakinek? mesélhetne róla
2010. márc. 14. 22:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja, igen, egy rólad mintázott szobrot fognak építeni és be fognak hódolni, csak ne engedd, hogy más embert az istenüknek tekintsenek.
2010. márc. 14. 22:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Ahogy írta valaki,ez soma sórák.vegyél 5000ért ilyen szart,nem is látni őket,és nem élnek évekig.tapsasztalt akvaristák közt se tudja mindenki "felnevelni" őket.Amugy ha sokallod az 5000ret fogsz egy palackot,bele egy légpumpával nyomatsz levegőt de csak finoman.Melegentartod,és veszel sera sórákot,benne van a só a sórák és egy kis kaja,az egész(ha van légpumpád) 400ft...
2010. márc. 15. 11:23
 16/21 anonim ***** válasza:

A neve: SÓRÁK!

(amiket itt előttem írtak, azokon jót nevettem)

Én már keltettem ki, akvarista boltokban lehet kapni (sera típus kb 500 Ft). Csak nagyon körülményesen nevelhető fel. Az akvarista.hu-n rengeteg infót találsz róluk, csak rá kell keresni.

Viszont jön a tavasz! Lehet érdemesebb lenne vízibolhákkal foglalkozni, mivel nekik jó a pihentetett csapvíz, és algákkal táplálkoznak. Azt meg egy külön befőttes üvegben is tudsz "növeszteni", továbbá a sórákoknak kb 25-28C-ot kell biztosítani, ráadásul csak sós vízben élnek meg. Így télen vége felé is eléggé nehéz állandó hőmérsékletet teremteni.. vízibolhák nálam simán átteleltek! :)))

2010. márc. 15. 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:

20:54-es vagyok

Ja és rosszul van feltüntetve a [link] oldalon!

Ez nem kagylórák (ráadásul csak kagylóSrák van). az teljesen más:

http://www.youtube.com/watch?v=Kyn6ByN-uz0

2010. márc. 15. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:
2010. márc. 16. 14:08
 19/21 anonim válasza:
Elkezdi nyári pajzsos rák... Szóval ezek sórákok és lehet venni ilyen sea monkeys cuccként meg AquaDragonsként
2014. jan. 20. 23:50
 20/21 anonim válasza:
2014. jan. 20. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!