Milyen kis méretü növényeket ismertek?
Lábgomba. :D:D
Vagy művirág.:d
Ha egy növényt hetente 2-3X meg kell locsolni, az már igényes? Vegyél akkor kaktuszt.
Jézusom, emberek, AKVARISZTIKA kategória!!!!!
Gömbalga, anubias barteri var. nana. Hm, mi a kicsi? Talán egy-két crypto még elmegy.
HM, lassan nől de sokáig elfér kicsi akvában is a crypto parva, vannak jól metszhető növények is amik nagyra nönek, de metszhetőek jól, pl Rotala wallichii, vagy a Rotala rotundifolia, meg persze a mohák.
A tertáshoz elég közepes fény, és egy jobb kiegészítő táp, mondjuk aqua garden, vagy tf planter, meg lehet próbálni profitoval is, de messze nem lesznek olyanok a növények, valamelyik meg meg sem marad profitoval, vagy csak vegetál sokáig.
Pl mohákat profitoval soha nem tudtam rendesen tartani, aqua gardennel meg majdnem abból jön ki a legtöbb, egy fb csoportban már soknak adtam, és helyben is adtam már több litert 1 év alatt.
Most ültettem rendeztem át, a felsoroltak benne vannak ebbe az akvába, nincs co2, carbo, csak napi 1.5ml aqua garden, mindegyik burjánzik, csak épp tegnap kopasztottam meg az akvát, 1 hét múlva már jobban fog kinézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!