Vettem egy tetra easy balance vízkezelő szert és teljesen bezagyvásodott a víz, ez lefog e tisztulni vagy sem?
Valószínű ki fog tisztulni, de ilyenről még nem igazán hallottam, nagyobb koponya kellene hozzá, hogy megmondja a pontos okot.
Én az edta tartalomra gondolok, viszont ez bajt jelent, valamilyen nehéz fém van a vizedben amit a vizelőkészítő edta tartalma megkötött, szerves molekulához kapcsolt, ezek már kelát kötéssel lehetnek jelen innentől, általában ezek növényeken hasznos micro elemek.
Lehet csak eseti dolog a szolgáltatónál, de az is lehet, hogy a heti részleges vízcseréhez innentől mindig kell adnod vizelőkészítőt, és valószínű a cserevized is zavaros lesz, kell 1-2 nap amíg kitisztul.
Lehet még extrém klór tartalom is, sok ilyen hálózati víz van, nekem is van örökölt házam vízhálózat végponton, azonnal megöli a vízbe tett halat,(pecások tapasztalata) ihatatlan, 3 nap pihentetés után mehet akváriumba, vagy 1 nap vizelőkészítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!