Mire figyeljünk egy akváriumi asztal készítésnél?
Egyik ismerősöm csinálna nekem bútorlapokból egy kétajtós, két polcos komódot aminek a tetejére egy 54 literes akvárium kerülne. Csinált már bútorokat de olyat aminek a tetejének el kéne bírni az akvárium 60-70 kg-os súlyát még nem. Arra gondoltam h a fenti polcot kettéválasztanánk az elválasztó bútorlappal is erősítve a tartását! Lehet csak én komplikálom túl, de bombabiztos tartást szeretnék mert nem szeretném h egy nap mire hazajövök úszna a szoba :) Vannak erre valamiféle szabályok? Pl.: Hogy ilyen meg ilyen vastag bútorlap kell, meg ide kell oda kell stb? Mikre figyeljünk?
Köszi a válaszokat! :)
Egy 54 literes akváriumot egy sima írósasztal is elbír. Ha az ismerősöd stabil bútorokat készít, akkor ezzel sem lesz gond. A könyvespolcok sem szoktak leszakadni, pedig egy polcnyi könyvnek is van tömege...
22 akváriumom van otthon. Mindenhol van, egyik alatt sem esett össze a bútor, bár van olyan polc, amit ma már nem vennék akváriumokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!