Hol kapható édesvízi rája Baranya megye közelében?
"Tudnivalók
Van néhány olyan dolog, amit feltétlenül tudnia kell mindenkinek, aki édesvízi rájákat szeretne az otthonában tartani. Először is azt, hogy ezekben az élőlényekben évtizedeken át gyönyörködhetünk, hiszen a ráják akár 30 éves kort is megérhetik, még akváriumi körülmények között is.
Éppen ezért kérdezze meg magától: Érzek elég felelősséget, hogy elkötelezzem magam e különleges élőlények tartására?
Ha a válasza IGEN, akkor kérem, olvassa tovább az alábbi információkat.
Biztosíthatom, hogy a rájatartás élményei bőven ellensúlyozzák a tartásukkal kapcsolatos munkánkat, befektetésünket!
Először is szükség lesz egy akváriumra, amely nagysága minimum 500-1000 liter, de végül is felső határa nincs az ideális rájás akváriumnak. A ráják stabil, jól szűrt, tiszta vizet igényelnek. Talán ez az egyetlen és legfontosabb dolog, amelyre igényesek."
Izééé, bocsánat, véletlenül elküldtem csak úgy az idézetet.
Szóval azt akartam mondani, hogy ha bemásolod ezt az idézetet keresőbe, akkor megtalálod azt az oldalt, ahol a Kapcsolatra kattintva felveheted a kapcsolatot velük.
Címet nem írnak, csak emailt lehet nekik írni.
"Biztosíthatlak róla,hogy van 6db szűrőm,3 db melegítő csövem,és egy 2000 l-es akváriumom. Ennyi elég?"
Mondjuk azért, mert bemásolok egy idézetet, nem kéne rögtön támadni. Már csak azért sem, mert lássuk be:
1.- Magyarországon nem túl gyakori, hogy valaki ráját akarna tartani
2.- szerintem én voltam az egyetlen, aki legalább megpróbált segíteni Neked. (engesztelésül nyomhatnál egy zöld kezet, hogy hasznos a válaszom :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!