Két lány neon ha kevés 6 fiú neonhoz, akkor kb. Mennyi lány kéne még, hogy a fiúk ne civakodjanak?
Mikor vettem a 8 neonhalat, még nagyon aprók voltak, és halvány lila gőzöm se volt, hogy csak kettő a lány belőlük (hat neonnak teljesen lapos a hasa, és teljesen egyenes a fénycsík rajtuk, kettő pedig jóval teltebb, és elgörbül a fénycsík rajtuk). Feltételezem, hogy a lányok miatt veszekszenek a fiú neonok, bár egyáltalán nem durván EDDIG, mert az éjjel az egyik fiú neonhalam szeme ki lett csípve. Soha még nem hallottam és olvastam olyat, hogy a neonok ilyet képesek tenni egymással. Amúgy az aksim 90 L-es, tudom, egy kicsit kicsi, de van sok növény benne és búvóhely is, és egy mohás, üreges kőbarlang. Nagyon odafigyelek a víz tisztaságára, hőmérsékletére, 24-26 fok télen-nyáron, adok nekik rendszeresen enni fagyasztott, élő, és száraz tápot is. Amúgy van még 7 fiú szivárványos guppim, de azok egyáltalán nem agresszívak, békésen csapatban úszkálnak, és van még négy foltos páncélos törpeharcsám, akik szintén ártalmatlannak tűnnek nekem, főleg csak alul vannak az aksiban, és csak kotorásznak a bajszukkal, és non-stop egymáson lógnak.
Szóval tuti, hogy az egyik fiú neonom a bűnös a másik kicsípett szeme miatt, szegényke most egyedül úszkál, nem mer odamenni a többihez.
Valakinek volt már ilyet esete neonhalakkal?
Vajon tényleg ennyire számít az, hogy hány lány neon van a fiúk között? Szóval 8 neonhalból legalább 4-nek lánynak kéne lennie, esetleg a lányokból kell több?
A válaszokat előre is köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!