Megeszi a többieket?
Figyelt kérdés
kaptam egy db. sárga sügért. betehetem a társas akváriumba (platti, guppi, anci, pleco, betta, tetra) vagy inkább rendezzek be neki egy másikat? z ajándékozó szerint nála nem bántotta a többieket, de az a gyanum, hogy ott is rosszalkodott, azért kellett mennie.2010. márc. 11. 08:41
11/15 anonim válasza:
"...Mivel békés, és a szaporítása könnyű, az aranysügér (Labidochromis caeruleus) sárga változata hamar népszerűvé vált az akvaristák körében, mert mind a hímek, mind a nőstények színe elüt a Malawi-tóban is domináns kék halak színétől."
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. akkor marad:))
2010. márc. 13. 09:58
13/15 anonim válasza:
Hékás! Nehogy maradjon!!! Ez afrikai Malawi-tavi sügér és nem dél-amerikai. Azonnal különítsd el a többitől, mert ezeket csak afrikai sügérrel lehet összezárni. AZONNAL KÜLÖNÍTSD EL, MERT SZÉPEN SORJÁBAN EL FOGNAK TŰNNI A HALAID. Érted?
14/15 Salx Narval válasza:
Én küldtem a linket és én sem tanácsolnám, hogy sokáig együtt tartsd a halaiddal.Az igaz, hogy viszonylag békésnek számít a sügerek között, de azért ő egy sügér, ha hím akkor még inkább veszélyt jelenthet a halakra.Nem beszélve arról, hogy egyedül nem érzi jól magát.Sok sügértartó szívesen átveszi, mert kedvelt hal, próbáld elcserélni valakivel.200-300literes sügeres akváriumba való.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szegény, sajnálom nagyon.
2010. márc. 14. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!