Hogyan tudom szaporítani a black mollit?
vegyél még hozzá párat szerintem ezek is csoportos halak,aztán majd kiválasztják kinek ki tettszik.
nekünk mindig több volt és sosem volt vele gond,jöttek maguktól a kicsit,igaz nem olyan gyakran mint a szifó vagy a guppi,de ez is elég volt
Szia!
Ha kell black molly,akkor tudok Neked adni. Nekem csak egy hím és egy nőstény van, de 3 hét után tegnapelőtt született 3 kicsi.
Nem könnyű, hiszen a terhességi folt nem látszik rajtuk. Jól bevált megoldás, hogy veszel egy ellető-ketrecet (ez tulajdonképpen olyan, mint egy kisméretű akvárium, azzal a különbséggel, hogy háló az alja), és átrakod azt a black-molli lányt, amelyiknek nagy a hasa.
Az ellető-ketrec nagyon jó, mert az újszülött halivadék alul kiesik, az anya meg nem tud utána menni. Vagyis biztonságban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!