Kiugrott a halam. Az én hibám?
Figyelt kérdés
Kedden kaptam a barátnőmtől egy akváriumot születésnapomra,40l-es,egész tágas,vett hozzá kavicsokat,műnövény,díszeket,én pedig vettem élő növényt,homokot.Berendeztük aznap,beleraktuk a vitaminokat a szereket amiket ajánlottak.Ment 2 napot simán az akvárium,úgymond üresbe,mivel csak 2 napra rá jöttek meg a halak,de meg a vízszűrő,ki is tisztult az akvárium,leülepedett a homok.Aztán megjöttek a halak és tegnap este valószínűleg kiugrott egy guppi,a macskám nem piszkálta az akváriumot mivel bent se volt a szobában,10 hal volt összesen,mindegyik párban,a boltos választotta őket össze,a víz mindig 26c fokos,3x etetem őket,mindig egy keveset.Nos azt szeretném tudni,hogy ez valami rossz ösztönnek tudható be,hogy ő kiugrott az akváriumból,vagy én csináltam valamit rosszul?(Van üveg az akvárium tetején,neoncső világításuk is van,szóval eléggé balszerencsésen ugrott ki a halacska..Meg még annyi,hogy ha inkább olyan halaim vannak,amik nem a víz tetején,hanem inkább a közepén és az aljzaton úszkálnak,érdemesebb ilyen szemes ételt venni és nem ilyen kis apró táblásat?2015. aug. 27. 11:11
12/13 anonim válasza:
Lejjebb kéne szívni a vizet, hogy legalább 6cm perem maradjon, vagy kéne rá tetőt rakni, mert úgy látszik hogy a a kis peremet könnyedén át tudják ugrani. A halak nem tudják, hogy kívül nincs víz.
13/13 anonim válasza:
Guppiknak elég a 24 fok is, ha direkt fűtöd 26-ra, az hülyeség. Ha azért van 26 fok, mert meleg van a lakásban, az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!