Az amanda lazac vizét kell tőzeggel barnítani? Mert ugye dél-amerikai hal. Szóval jó ha a vizében van csersav? Mert az élőhelyéről a Rio das Mortesről nem tudok semmit meg akár hol nézem semmi infó róla
itt van egy videó
https://www.youtube.com/watch?v=L5rSmpEXKM0
és ha belegondol az ember nyilván a színük is ilyen vagyis logikusan erre következtet ebből az ember h azért ilyen a színük többek közt mert fekete vízben élnek
és én igazából erre vagyok kíváncsi és azért gyötörnek kételyek mert sehol nem láttam h írták volna a fekete vizet a rio das mortesről meg semmit nem tudok mert egyszerűen bővebb anyagot erről a folyóról nem lehet találni a neten ami a vízzel foglalkozik
Kíváncsivá tettél.:D Végignéztem a folyó útját műholdfelvételről, neked is ajánlom, érdekes bár lehetne nagyobb a felbontás. Most már szinte biztos, hogy nincsenek mangrove erdők hiszen egy viszonylag sík bozótos homokos területen folyik, jobban mondva kanyarog össze vissza és az erdőket amik övezik azt maga és a vízgyűjtői hozták létre. Viszont mint már írtam is hatalmas árterületei és rengeteg holt ága van ezeket sűrű erdő övezi főleg a folyó felső szakaszán. Mint kiderült, a föld harmadik legtisztább vizű folyója és nagy százaléka természetvédelmi terület is egyben.Az egész folyót és vízrendszerér helyi rendeletekkel is védik. A folyónak saját "ökoszisztémája" van, az-az általa fenntartott életközössége. Ez talán érdekel. A folyó és ártere, valamint a vízgyűjtői, öblei és holt ágai éves átlag vízértékadatai:
pH 6,52 min 6,18 max 6,81
oldott oxigéntartalom: min 4,10mg/liter max 7,93mg/liter
vezetőképesség: alacsony éves átlag 10,51 uScm-1
min 9,39 max 11,38
hőmérséklet : 25 és 31fok közötti.
Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!