Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ti kezdőként követtetek el...

Ti kezdőként követtetek el hibákat ha igen mit? Halaitok voltak amik elpusztultak a szakszerűtlen tartán miatt?

Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pár éve halazok, több hülyeségem is volt, de amit legjobban bánok: 100 literes akváriumban gyönyörű, egészséges, fátyolos farkú piros xifók, erre én algairtót öntöttem a vízbe, egy órán belül mind elpusztult :(

Sírni való volt...

2015. aug. 22. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos.

1. Algaevőnek nem vettem külön kaját. Az állatboltban egy szóval nem mondták... azóta is bűntudatom van miatta, elpusztult. Másodszorra már utána olvastam és kiderült, hogy bizony kéne valami speciális tabletta nekik, a mostani anci azóta is él-virul :)

2. Rajhalakból csak egyet vettem, az eladó persze egy szót sem szólt... azóta nem követtem el ezt a hibát, mert mindennek utána olvasok

3. Beteg halakat adtak a boltban, ezért másnapra elpusztultak és a többit is szépen megfertőzték, szerencsére őket sikerült kikezelni

4. Túlzsúfolás, de ezt a természet hamar elrendezte, azóta figyelek. (Pl az eladó állította, hogy egy 54 literes akváriumba mehet 30 hal is, én meg kezdőként elhittem)

Más nem igazán volt. Mostmár 5 éve van akváriumom, jelenleg neonhalakkal. :)

2016. dec. 23. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!