Ti kezdőként követtetek el hibákat ha igen mit? Halaitok voltak amik elpusztultak a szakszerűtlen tartán miatt?
Pár éve halazok, több hülyeségem is volt, de amit legjobban bánok: 100 literes akváriumban gyönyörű, egészséges, fátyolos farkú piros xifók, erre én algairtót öntöttem a vízbe, egy órán belül mind elpusztult :(
Sírni való volt...
Igen, sajnos.
1. Algaevőnek nem vettem külön kaját. Az állatboltban egy szóval nem mondták... azóta is bűntudatom van miatta, elpusztult. Másodszorra már utána olvastam és kiderült, hogy bizony kéne valami speciális tabletta nekik, a mostani anci azóta is él-virul :)
2. Rajhalakból csak egyet vettem, az eladó persze egy szót sem szólt... azóta nem követtem el ezt a hibát, mert mindennek utána olvasok
3. Beteg halakat adtak a boltban, ezért másnapra elpusztultak és a többit is szépen megfertőzték, szerencsére őket sikerült kikezelni
4. Túlzsúfolás, de ezt a természet hamar elrendezte, azóta figyelek. (Pl az eladó állította, hogy egy 54 literes akváriumba mehet 30 hal is, én meg kezdőként elhittem)
Más nem igazán volt. Mostmár 5 éve van akváriumom, jelenleg neonhalakkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!