Szerintetek kb.20 kisszifót elbír egy 30 literes akvárium?
Nem kell semmi rosszra gondolni,szept 20.-án megyek és eladom őket(ha sikerül).Olyan 1-2 cm körüliek.A szűrés AQUAEL fan 1.Addig kibírják szerintetek ekkora akváriumban?
Eddig tóban voltak,de most,hogy kicsit lehűlt a víz,inkább behoztam őket(már amit meg tudtam fogni).A szüleik és a testvéreik még benne vannak a tóban,de majd ősszel le lesz szívatva a tó,akkor kifogom,azokat,amelyeket eddig nem sikerült.
Tehát a kérdés kibírják e vagy sem? Vannak még melletük RC-k,van benne egykét növény is.
Erőssebb szűrés kéne.
Szeptember 20-ig még elvannak ekkora helyen, a tenyésztőknél sincsenek jobb körülmények között, de kéne egy külső szűrő.
A szoktatás megment.
Zacskóba raktam a tóból vizet,és fél óráig benne hagytam zacskóstul a vízbe,aztán a halakat kingedtem az akváriumba.
Amúgy van még egy 8 literes akvárium is,de az nincs beüzemelve,és szűrőm sincs bele.Max.egy levegőztetőt tudok belerakni.(légpumpa végén potlasztókő)Meg növényeket esetleg a káros anyagok eltávolítására,de gondolom ez nem elég.
A 8 literes akvárium segít?Mondjuk egy 5-öt belerakok a szifókból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!