30 literes akváriumba jó ez a párosítás 2db endler hím, Red cherry garnéla hím/nőstény? + növények
2 hím is megvan magába.
RC-ből mehet 10 db.
Szerintem jó társítás.
Egyezzünk ki 4 endlerben, de a hat sem tragédia. A hímek jellemzően kisebbek s ha nincsenek lányok, a túlszaporodás sem áll fenn.
A RC-k majd elkezdenek szaporodni valószínűleg, az Endlerek ugyanis nemnagyon ritkítják őket (max a nagyon piciket, de ez a szaporulaton alig lesz észrevehető).
Az izzó nem túl meggyőző, de ha kezdőknek szánt, nem túl igényes növényekből pakolsz be, akkor talán nem lesz gond :)
Amúgy kellemes kis akváriumnak tűnik, ha betartod a bejáratást s az egyéb "szabályokat", akkor nem hinném, hogy gond lehet vele!
Sok örömöt hozzá!
Am és a garnéla szaporulat nagyon le tudja terhelni a vízet? kb menyi utódjuk lehet?Nézegettem oldalakat de csak anyit írtak h szaporitása könnyű.
Nálam nem tünt fel, hogy leterhelnék...persze, nagyobb aksi volt, de voltak bőségesen, csúcsidőben százával s nem vevődött észre a paramétereken. Ha van növényzet, főleg ha sűrű, akkor elkezdenek szaporodni, de egy ponton maximalizálódik a számuk (30-s aksiban...hát, nagyon saccra pl. 50 körül), nem fogják "kinőni" az aksit :) Nekem két hónap alatt elszaporodtak "rendesen", pedig egy 200+-s aksiba indítottam öttel :) (8-10-nél többet nem is érdemes vásárolni: ha tetszik nekik a hely s a körülmények, akkor úgyis elkezdenek szaporodni, ha véletlenül nem, akkor meg kisebb a veszteség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!