Adott egy fa amit bele szeretnék rakni az akváriumomba, a kérdésem h milyen anyaggal vonhatom be, ami nem szenyezi a vízet viszont át is látszik?
Kérge gyomorsavtúltengés, gyomorvérzés, bélfekély elleni gyógyszeralapanyag
Lovak számára mérgező.A kéreg alkalmazásában óvatosság ajánlott, robin és fazin nevű MÉRGEZŐ fehérjéket is tartalmaz! Lehet mégsem kéne bele rakni :( most találtam :/
Egyébként találtam egy ilyet is, ezek szerint nem is jól tudtam, mert külön veszi az akácot, és a lilaakácot. Végeredmény szempontjából mindegy, mindkettő mérgező:
Érdekes, hogy a diót nem is említi, pedig ugyanúgy kerülendő, az is mérgező. A levele mindenképpen, de más részével se szokás kockáztatni. A tiszafa, fenyő, ugyanígy.
"Lehet mégsem kéne..."
Lehet??!! :)
Hát igen, ha egy lovat megöl, tényleg megfontolandó...
Pécsi János van még a szőlő töke, az sem rossz akváriumba.
Nézem a yutube dolgokat, mindegyikre válaszoltam eddig, nem maradt el egy sem, vagy nem írta ki értesítésbe.
Pécsi János, hogy szakadna meg a google tudománya, nem írja ki az értesítő azokat, amiket nem videóhoz írnak, hanem a csatornának írtak üzenetben, ha nem szólsz nem nézem meg, még klikkezési lehetőséget sem találtam.
Próbára beírtam a messages az url után hátha kidob valamit, erre vagy 30 privát űzi. https://www.youtube.com/messages
Ha videóhoz írtál, akkor írd már meg melyikhez légyszi, vagy mi a nick neved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!