Egy hete megy az akvárium és most?
Figyelt kérdés
Két hétig szerettem volna várni az első halig, viszont olyanokat is olvastam, hogy strapabíró halakat bele lehet tenni amik táplálják a szürőbacikat. 2-3 darabot. Hülye ötlet lenne?2015. aug. 6. 17:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem várj türelemmel. Hidd el, én tudom, hogy mennyit jelent a türelem az akvarisztikában! Ha gondolod, képekkel is bizonyítom neked!
Most járatok be én is egy akváriumot, ez a 16. nap.
Nekem a 7. napon még 0,6 ppm volt a nitrát, ami még nem is a maximum, az a 2. hét végén van. Épp ma este akartam mérni újra ammóniát, nitritet, nitrátot és a növények miatt egyebeket. Ha gondolod, majd leírom őket ide.
Szóval szerintem várj még 2 hetet, hidd el, gyorsan eltelik és meg fogja érni. Az első akvámnál türelmetlen voltam, szívtam is 4 hónapon keresztül, mire kijöttem belőle (mondjuk én akkor is vártam 1 hónapot, az algagond volt...).
Szóval türelem! :)
3/5 anonim válasza:
Igen hülye ötlet. Attól ,h van hal amelyik kibírná, gondolom nem az célod , h jó kis ammónia ,nitrit mérgezést kapjanak. A szűrőbacikat meg tökéletesen tudod táplálni bármilyen halkajával, légy türelmes.
4/5 Pendulum92 válasza:
A baktériumokat a hal által elfogyasztott étel táplálja, nem a hal. Ugyanaz történik, ha csak a vízbe dobod a kaját, akkor a baktériumok eszik meg, alakítják át ammóniává.
5/5 A kérdező kommentje:
várom képeket és mindent :)
2015. aug. 6. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!