Meghalt egy halam, miért?
Figyelt kérdés
Elszíneződés nincs, úszkált eddig, reggel este kapott egy nagyon keveset enni (az összes) az a nagyon kevés az annyi mint egy csipet só. Nem lehet hogy kiutálták? Vagy hőguta? (nagyon meleg volt ma) A faja törpe gurámi, nőstény mellette volt egy nőstény meg egy hím törpe gurámi, 4 neonhal, 2 blackmolly, 3 narancsmolly, 3 szopkodós algaevő harcsa(nem tom a nevét)Kérlek segítsetek :S elkeseredtem (ja és kezdő vagyok 3 hetes az akvárium és elő lett készítve tabival)2008. szept. 5. 18:59
1/6 A kérdező kommentje:
vagyis két szopkodós
2008. szept. 5. 20:49
2/6 anonim válasza:
Ne keseredj el, ez sajnos teljesen normális. Lehet, hogy már betegen vetted, az is lehet, hogy melege volt, öreg volt stb.. Nézzed a többit, ha sorban pusztulnak, baj van, mert fertőzés van az akiban!
3/6 anonim válasza:
Olyan nincs hogy kiutálják meg attól nem is pusztulhat el.Betegségben ugyanugy elpusztulhat mégha külső jelei nincsenek is.Olyanról meg nem hallottam hogy egy hal hőgutát kapjon.
Hát az tényleg meglátszik hogy kezdő vagy nem vagy tisztában a dolgokkal.
akkor pusztulhat el ha kiöregedett,hasvízkór,vagy egyéb betegség miatt.
4/6 anonim válasza:
Hát ha nem is hőgutának hívjuk, de ha túl meleg a víz, elpusztulhatnak a halak!!
5/6 A kérdező kommentje:
én is úgy hallottam csak olyan rossz érzésem lett .. a kutyám is nemrég halt meg és tiszta rossz! én vigyázok a halaimra!! :S a többi amúgy jól van... köszi szépen..
2008. szept. 7. 17:08
6/6 A kérdező kommentje:
nincs több haláleset :)
2008. szept. 14. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!