Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Egy Black Molly tud szaporodni...

Egy Black Molly tud szaporodni egy Borostyán Mollyval?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Dögölj meg!
2010. márc. 10. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
21:20-nak. AZÉ jó lenne, ha hinnél a tudományban. Szembeszegülsz a világ rendjével. Hisz ezért találták ki a nemzetségeket, hogy elkülönítsék az egymással szaporodni képes, rokoni kapcsolatban álló fajokat. Te tudod egyáltalán, hogy mi az a taxonómia? Nekem 3 nőstény plattim él együtt egy black mollyval és még sohasem szaporodtak, sőt még csak egymás közelébe sem mennek, pedig viszonylag nagy példányok. Na erre mit lépsz okostojás?
2010. márc. 10. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
A black mollym amúgy hím.
2010. márc. 10. 10:43
 14/15 anonim válasza:

Na jól van... Bevallom, hogy csak feszegettem a határokat! Nem akartam én civakodni senkivel. Én hiszek is nektek, meg az előző AM-es írónak is. Nem tudom elképzelni azt, hogy az egyetlen magyar akvarisztikai lapban hülyeségeket írnának! Majd ezt az ellentétet meg próbálom magamban feloldani.

ÜDV

2010. márc. 10. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Jólvan, nincs harag.
2010. márc. 10. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!