Miért pultunak el sorban a halaim?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hét alatt 6 halam döglött meg és nem tudom elképzelni miért,hiszen a vízüket rendszeresen takarítom. Bár sajnos megtelepedett a fekete fonalas alga mindenhol az akváriumban de ezt is kezelésbe vettem az eladó tanácsait felhasználava egy alga ölő szerrel ami elvileg teljesen ártalmatlan egyaránt halak és növények számára. Viszont a halaim sorban pusztulnak és a növényeim is rohadnak. Mit tegyek? Mi lehet a baj?2015. júl. 16. 22:31
11/12 anonim válasza:
Hát, ha az összesből pult lett az már tényleg nagy baj.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mostmár ugyan sajnos csak négy halam maradt de megteszek értük mindent,márcsak csíkot kell beszereznem.
Utolsó..kérlek..hagyd abba ezeket a poéngyári szövegeket hidd el nem lettél tőle jobb és nagyobb az én szememben egy névtelen senki vagy ne itt oktatgass másokat,mert véletlen elírtak valamit. Értelmes válaszokat vártam. Rajtad kívül mindenki megtette. Üdv:)
2015. júl. 20. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!