Szül a xifom mit csináljak?
sos, apuka lettem segítsetek!
úgy jártam mint a forumtárs pár hozászolással ezelőtt
nagy volt a tricolor xifom hasa, gondoltam próba cseresznye különrakom egy 40 literes tankba
vasárnap délután raktam külön
most jöttem haza a munkából legalább 5 kishal van az akváriumba lehet kicsivel több de kevesebb mint 10
most mi van?
visszarakjam az anyahalat a nagy tankba?
mennyi ideig szül? most már nem látom nagynak a hasát, de nem értek hozzá
lehet szül még?
vagy lehet már megvett pár 10-et?
vagy lehet első szülésre csak pár hal van?
valaki segítsen, mert tiszta stressz vagyok!
külön raktak az anyahalat, utána figyeltem vagy egy órát, már nem potyogtatott magából csak kakit
8 kishalam van, vagy megette a többit, vagy azért ilyen kevés, mert első szülés, meg kitenyésztett fajta
köszi a tippeket
azt tervezem, hogy pár nap után visszarakom őket a nagy akváriumba egy hálós 5-7 literes tartóba, hogy elkülönűljenek a nagyhalaktól és abban tartom őket 1-2 cm-es nagyságig
vagyis itt vagyok gondba, mert fogalmam sincs mekkora méretig kell őket külön tartani, ami van az akváriumba: algaevő, xifo, brokát márna, malabári dánió, meg valami amit nem tudok pontosan, talán császárlazac, de nem teljesen úgy néznek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!