Ha egyik nap még látok az akváriumban egy guppit, és még színes, él, másnapra lehet teljesen egyszínű hamuszürke, szín nélküli úszóval, az alján fekve, mintha csomó ideje halott lenne?
Figyelt kérdés
(Lányom nincs itthon, a színes guppi eltűnt, ezt a hullát találtam egy kerámia "várban", de nem tudom fejből, milyen halai voltak mégy korábban, hiányzik-e másik... a kedvence viszont nincs sehol. Ez viszont hihetetlennek tűnik, hogy az lenne, amelyik tegnap még narancsvörös uszonnyal úszkált...sajna nekem nincs lövésem sem a halakhoz...)2015. júl. 9. 23:20
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 11. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!