Budapesten, vagy Budai környéken hol foghatnék Naphalat? Van valakinek eladó?
Figyelt kérdés
Probáltam a városligeti tóba fogni de sajna nem jött össze.2015. júl. 9. 12:11
1/7 anonim válasza:
a városligei tó rég kihalt, semmi érdekes nincs már benne
próbáld meg az
omszki tóban
újpesti öbölben
naplás tóban
de szinte bárhol akdhat
2/7 A kérdező kommentje:
a városligeti tóba nagyon sok szép hal van.
Amugy köszi a választ
2015. júl. 9. 16:28
3/7 anonim válasza:
Csepeli kavicsos tó szélén kis hálóval lehet fogni.
4/7 anonim válasza:
igen, minden hal szép de láttad volna úgy 6-7 éve a városligeti tavat, elcsodálkoztál volna rajta :)
5/7 A kérdező kommentje:
én pár napja voltam a városligetin és fogtam guppit,plattit rengeteg csikos sügért,illetve váratlan vendéket ami egy hatalmas harapos rákot. :)
Mi volt sok éve?
2015. júl. 9. 17:48
6/7 anonim válasza:
ha tudnád nem hinnéd el :)
amúgy plattiból sem guppiból nincs szaporodóképes állomány már évek óta mert kifogdossák őket(régen nem tudták mert az étterem alatt meg tudtak bújni, amióta beépítették nincsenek benne "érdekességek"), a csíkos sügér amit fogtál zebrasügér
7/7 anonim válasza:
amúgy szerintem gabusiát és elvadult hibrid mollikat foghattál mert az van most, zebra szintén és látnád hogy mennyi márványrák van benne szinte belepik az alját, mindent kiírtanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!