A tengeri rózsa megmarad akváriumban egy 5 szem garnélával és homoktalajjal? Persze a rózsa az kövön lenne! (úgy hoznám)
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 13:41
1/17 anonim válasza:
Ha úgy hozod a tengerből biztosan nem.
2/17 anonim válasza:
Persze megmarad de megeheti a garnélákat, kell neki fény és etetni is kell+kell pár felszerelés az akváriumhoz
3/17 anonim válasza:
és 5-10 literben nem hiszem hogy megmarad ha arra gondoltál, minimum 50
4/17 A kérdező kommentje:
én is egy 50 literre gondoltam, de hogy érted azt hogy megeheti a garnélákat :O, ezt csak 1 növény, nem?
2015. júl. 6. 15:18
5/17 anonim válasza:
Szia!
Dehogy növény, ez egy csalánozó állat, mint a medúza, a csápjain lévő csalánsejtekkel megcsípi és megbénítja az áldozatait, majd megeszi. Viszont azt tudnod kell, hogy ezek a tengeri állatok nagyon érzékenyek, csak úgy nem maradnak meg, hogy beleraksz a vízbe sót és kész, hanem speciális tengeri akváriumokhoz való eszközök és berendezések szükségesek, amelyek igencsak drágák, több százezer forintba is belekerülhetnek, még kis, 50 literes akváriumban is.
6/17 A kérdező kommentje:
Én nem akarok olyan komoly tengeri akváriumot csak pár darab szép garnélát és remeterákot. Tavaly nagyon sokáig megmaradtak a remeterákjaim csak kib*sztam velük mert lecseréltem az egész vizet tengeri sóval bekevert vízre és lehet hogy rosszak voltak az arányok :( ídén sokkal több vizet hozok és rakok bele egy kis szürőt
2015. júl. 6. 15:33
7/17 anonim válasza:
Szűrő nélkül tartottad eddig őket? Gratulálok sikerült halálra kínoznod őket... A tengeri rózsa valószínű nem éli túl az utat, és nem is törvényes. Ne erőltesd a dolgot.
8/17 anonim válasza:
Olvass utánasokat, az akvarisztika, főleg tengeri nem abból áll, h fogsz egy edényt beleteszed szerencsétlen állatokat oszt jó napot. Meddig húzták szűrő nélkül?
9/17 anonim válasza:
*olvass utána sokat, az akvarisztika, főleg a tengeri...
10/17 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=ctqvqES1PE8
Nem növény hanem állat, jól írták, csalánozó mint a medúzák.
Ezen a videón is épp egy rákból csemegézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!