A halamnak az oldaláról lejött a pikkely, de olyan szinten, hogy a húsa látszik, él, úszik, eszik, de nem tudok semmit sem csinálni vele Túl fogja élni?
És mitől jött le a pikkeje?
Mert pl az én márnámnak attól, hogy mindig ugrált, és saját magának satírozta le a pikkejét a tolós üvegtetővel. Az nem döglött meg.
Viszont ha a tiedet a többi hal bántotta és attól lett ilyen, akkor nyilván tovább fogják bántani.
Rakd ki egy vödörbe, ha túlél 2 napot, szerezz neki egy másik akváriumot. Lehet, hogy valamelyik halad ivarérett lett és most agressszívebb. Nem?
08:23-mas vagyok, és a "wc"-snek üzenem:
Azért írtam a vödröt, mert gondolom a kérdezőnek nincs otthon másik akváriuma, amibe átrakhatná azt az egy halat.
A halat pedig azért venném ki a többiek mellől, hogy ne öljék meg, mert ha már elkezdték akkor folytatni is fogják.
Persze az is lehet hogy betegség, de ha beteg ez a hal, és a többiek megeszik, akkor meg mind ki fog dögleni, szóval szerintem mindenképp jó lenne elkülöníteni.
Nekem van itthon 6db akváriumom így könnyen beszélek, de szerintem nem drága egy akvárium és nekem mindig van egy üres pluszban, hogyha valamelyik halnak valami gondja van, akkor azt ott ápolom külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!