Menyi halat tehetek egy 112 literes akváriumba ezzel a szűréssel?
Mindig a leg gyengébb láncszemet kell alapul venni, azok itt a jó körülmények között gyorsan szaporodó garnélák, nyílt szivacsú szűrő kell, hogy ne szívja be őket a szűrő. Én tetra mint granulált tápot adok nekik, most csapott kávéskanállal kapnak, 7 garnélával kezdtem, most vannak 70-en, szerintem 100 ig mehet simán a 75 literes.
Feleségemnek sok barátnője van, nekem is van sok barát, a kutya rá nem nézett a halakra, mindenki moha, garnéla moha, a halakat volt nem is egy aki észre sem vette, pedig van 10 kék neon.
Én 100 garnélával számolnék, ehhez 5-6 garnéla elég, és 1-1,5 év mulva stabilizálódik a létszám, 4-5 generáció lesz, amiből az idősek már hullanak, de nem lehet észrevenni, az elhullottak olyanok mint a vedlés, esznek azok is azért, így terhelik a vizet, nem tennék 15 nano halnál többet melléjük.
Dekornak moha, garnélákkal növekszik gyorsan, mivel egész nap pucolják, tisztán tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!