Milyen betegség lehet?
A bettám több mint egy hónapja került hozzám, gyönyörű hím. Eddig szeretett enni, de pár napja, kb 4, nem eszik semmit, csak a szűrő tetején vagy a bujkálóban, esetleg az aljzaton fekszik. A hasa kicsit duzzadtabb, tegnap láttam üríteni.. ha ez számít valamit. Van melegítője, 26,5fokon van neki állandóan, szűrő is megy, és egy 25literes aksi van neki berendezve. Minden héten cserélek 20-25% vizet, állottra. El vagyok keseredve, napokig csak a szűrőn volt, ha megmozgattam lement a bújkálóba. Ma volt először, hogy a földön volt, és sokáig meredt rám a kicsit bevörösödött szemeivel. Van itthon parakill, de nem tudom hogy mi ez a betegség és hogyan kezeljem.
légyszi segítsetek, köszönöm!
mindig figyelek arra, hogy sose legyen túletetés. ilyen granulátummal etetem, pici kis gömböcskék. először próbálkoztam lemezessel, azt nem ette, aztán száritott szunyoglarvaval, attol meg a vízben férgek jelentek meg. akkor mondta az eladó, ahonnan vettem, hogy ott ezt ette. így csak azt veszem meg amit tudom hogy szeret is.
már kezd kifakulni szegény.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!