Melyik hal eszi meg az ebihalat? Lehetőleg nem nagy hal.
Figyelt kérdés
Raktam 60 literes akváriumomba békapetéket,hogy a gébek hátha megeszik,de kikeltek(3 nap alatt :( ).Melyik hal eszi meg őket,ami azért elfér ekkora akváriumban,aztán persze átraknám nagyobba,ha elvégezte a dolgát.Tudtok ilyen halakata?2015. máj. 26. 16:00
1/9 anonim válasza:
magyarországon minden kétéltű és hüllő védett pont az olyanok miatt mint te akik velük etetik az állataikat, engedd el őket mert még az is lehet hogy mérgező fajok ebihalai
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt a tavunkból szedtem és varangyos béka ebihalak,de pont az a baj,hogy nem tudom mindet megfogni.
2015. máj. 26. 16:25
3/9 anonim válasza:
Majd ha nagyok lesznek megfogod őket. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Mennyire?Ez zöld varangy,nem barna,egy fokkal jobb.Ebihal is mérgező?
2015. máj. 26. 17:02
6/9 Salx Narval válasza:
Bármelyik mindenevő és ragadozó hal megeszi őket ha befér a szájukon. A halakra valószínűleg nem hat a méreg, de lehet, hogy az ebihalaknak még nincs méregmirigyük, nem tudom, de ,hogy gond nélkül megeszik őket a halak, madarak, szitakötőlárvák az tuti, sőt egymást is megeszik ha nincs elég kaja. [link]
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem fogok belehalni a mérgezésébe :D
2015. máj. 26. 17:53
8/9 Salx Narval válasza:
Biztos, hogy nem de azért ha békázol húzz kesztyűt és lehetőleg ne nyúlj a szemedhez békás kézzel.:D
9/9 A kérdező kommentje:
Ok,köszi.
2015. máj. 27. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!