Dioxyde kérdése:
Van 4 db halam és nem esznek csak élő halat más nem érdekli őket, mit tudok csinálni velük, hogy elfogadják a fagyasztott eleséget? Most azon gondolkodom veszek pontyot vagy keszeget felkockázom a húsát és bedobálom nekik hátha az bejön nekik.
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 19:09
11/16 anonim válasza:
kicsit furcsa hogy a földigilisztát, meg a tubifexet nem eszik...
ha van hosszú csipeszed, megpróbálhatnád elhúzni előtte a gilisztát hátha
12/16 A kérdező kommentje:
A giliszta mozog előtte direkt oda dobálom be őket ahol épp vannak nem érdekli őket pedig tekeregnek mozognak előttük,de nem veszik figyelembe.
2015. máj. 21. 11:27
13/16 Salx Narval válasza:
Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy már annak is örülni kell, hogy egyáltalán elfogadnak valamit, a legtöbb felnőtt korban befogott vadvízi hal a zártságot és a vízváltozást sem éli túl, ha mégis akkor viszont nem fogad el ételt és kb 1hónap elteltével éhen hal. Ha nem túl kényes a hal, és megtettünk mindent, hogy az akváriuma megközelítse az élőhelye adottságait, eszik és éltben marad, még mindig kérdéses a szaporodás. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy örülni kell annak is, ha él és eszik egyáltalán valamit.
14/16 A kérdező kommentje:
Még nem felnőttek jó 90 centisek lesznek az akvárium okés azzal nincs baj a szűrés is jó viszont nem akarom éheztetni őket szal marad az élő táp....drágák is voltak meg volt egy kis kavarás a dolgokkal azt itt nem részletezném....
2015. máj. 23. 13:54
15/16 Salx Narval válasza:
Én is így gondoltam, ha már ennyit áldoztál rá, had egyenek élő halat,vagy rákot. Ki tudja, talán idővel elfogadnak mást is, szerintem azért néha érdemes próbálkozni. Én is szerettem volna egy kis salátával, spenóttal, stb feldobni a malawi sügérek étrendjét, olvastam, hogy másoknál eszik, hát az enyémek nem, sem főve, sem nyersen, sem sehogy.:D Rávágnak, bekapják, kiköpik.:D Marad a drága spirulina és a fagyasztott malawi mix és sügértáp, ez van.:D
16/16 A kérdező kommentje:
:D hát igen...én mondjuk már attól boldog lennék ha a tablettás kaját ennék vagy a fagyasztott cuccot,de hát ez van ...
2015. máj. 23. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!