Lacko-o kérdése:
S. O. S. létfontosságú kérdés: A nagy vagy a kicsi harcsa ívik előbb?
Figyelt kérdés
Nagy dilemmába ütköztem a mai nap során, apukám feltett egy kérdést, amire szégyen szemre még én sem tudtam a választ. Remélem tudtok segíteni, a válaszokat előre is tiszta szívből köszönöm! A nagy vagy a kicsi harcsa ívik előbb?2015. máj. 9. 19:56
1/7 anonim válasza:
Milyen harcsáról van szó? Szürke, törpe, afrikai, esetleg algaevő, vagy tüdőshal?
2/7 A kérdező kommentje:
Szürke
2015. máj. 9. 20:01
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudja senki? Tényleg fontos lenne :(
2015. máj. 9. 20:15
4/7 anonim válasza:
Nyilván a nagy. A kicsi harcsa nem is tud ívni... Persze ez realtív, hogy mi számit kicsinek, és mi nagynak. De ha meg azt nézzük, akkor egyszerre ívnak... Hiszen ugyan akkor szaporodnak.
5/7 Salx Narval válasza:
Nem igazán értem a kérdést, de megpróbálok válaszolni. A szürke harcsák májustól, akár júliusig is ívhatnak. Egy kifejlett nőstény akár 50-60.000 ikrát is rakhat. A kisebb példányok előbb "ívnak le," de 50cm alatt kevés eséllyel szaporodnak, hiszen egy fészket készítő, ivadékgondozó halról beszélünk, ezeknek a kisebb harcsáknak még várniuk kell a sorukra. Fészket építeni nem tudnak és a kisebb ikrás nőstények is háromszor nagyobbak náluk. Ha más jellegű a kérdés, akkor pontosítsunk, én így értelmeztem.
6/7 A kérdező kommentje:
Salx Narval igen erre gondoltam, köszönöm a segítséget, mentek a zöld kezek
2015. máj. 10. 07:48
7/7 anonim válasza:
mindig az erősebb kutya baxik. ebből következtetve a nagyobb halaknak prioritásuk van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!