Milyen halat láttam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egyiptomban sznorizás közben láttam egy halat, és próbálom kideríteni, hogy mi is lehet pontosan.. Csak körülírni tudom, sajna... Hosszra olyan 50-70 cmre saccolnám, lényeges, hogy nem olyan hagyományos vékony hal, mint a ponty, de nem is lapos mint a rájafélék, hanem pont átmenet: szemből nézve majdnemhogy kerek, legalábbis arányaiban nincs sok eltérés a szélessége és magassága között. A színe olyan semmilyen, zöldesszürkés talán. A part mellett láttam, elég félénknek tűnt, lassan haladt. Fontos lehet, hogy a láttam pár napja egy műsort a Tropicariumról, és ha jól vettem ki akkor ott is van ilyen hal. Előre is köszi:
P.
2010. febr. 23. 15:08
11/11 anonim válasza:
Esetleg kérdezz meg egy halszakértőtXD
ha van ilyen.... na mindegy,sok szerencsét! első voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!