A halaim az akim melyik szintjét foglalják el?
Figyelt kérdés
van guppim,black mollym,neonom2015. máj. 5. 18:47
2/7 anonim válasza:
bocs, véletlenül elküldtem...
szóval:
neon: az alsó harmad
a többi az egész víztérfogatot beússza
3/7 anonim válasza:
Nálam a guppik beússzák az egészet. Még a köveket is áttúrják mint a coryk.
4/7 A kérdező kommentje:
mert nekem a guppik a víz tetején vannak(a vízben)és ráadásul olyan helyen,ahol alig lehet látni őket,de ha ez jó nekik,akkor EZ VAN!
2015. máj. 5. 20:26
5/7 anonim válasza:
Fiam ovijában van egy elég nagy társas akvárium, ott is így viselkednek a guppik, fent vannak egész közel a felszínhez. Nálam magukban vannak a guppik, bár kétlem hogy ez lenne az oka az eltérő viselkedésnek, igazából terveztem is hogy egyszer megkérdezem.
6/7 anonim válasza:
Ha lemezes kaját dobálnak be nekik, akkor a víz felszínét szűrögetik, miközben úsznak, így nyitott szájjal mennek, hátha belemegy kaja. Kivéve ha oxigényhiány miatt pipálnak, de valszeg nem arról van szó.
7/7 A kérdező kommentje:
mit jelent a pipálás????hogyan csinálják???
2015. máj. 6. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!