Mennyi haltápot kell adni?
van durván 42 halunk akváriumban (helyük van bőven)
és nemtudom mennyi kaja kéne nekik van 10-12 nagyobb vagy közepes hal akik nem bántják a többit és az összes többi hal black molly neon guppi stb. ilyen kisebb fajta
én hús növéy mixet adok nekik meg bébihaltápot hogy a kisebb halak is tudjanak enni :) de nemtudom hány teás kanálnyi táp kéne nekik és hányszor egy nap ?
Hát a guppira még rá lehet fogni hogy kisebb fajta, de a mollynak már épphogy elég a 100 liter, és azt írod még annál nagyobbak is vannak...
Én is azt kérdezem hogy mióta?
tegnap óta de az akvárium falai meg vannak dőlve olyan típusú sajnos képet nem tudok küldeni de nincsenek kínozva tudnak úszkálni van 4 neon meg 2 guppi 2 black molly 2 meg egy 2 cm-es vitorlás meg 3 zebra meg ilyesmi a vitorlásra mondtam h nagyobb
de őszintén nem is ez a kérdés értem h kíváncsiak vagytok de nem ez a lényeg eddig csak 1 ember segített igzán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!