Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mennyi haltápot kell adni?

Mennyi haltápot kell adni?

Figyelt kérdés

van durván 42 halunk akváriumban (helyük van bőven)

és nemtudom mennyi kaja kéne nekik van 10-12 nagyobb vagy közepes hal akik nem bántják a többit és az összes többi hal black molly neon guppi stb. ilyen kisebb fajta

én hús növéy mixet adok nekik meg bébihaltápot hogy a kisebb halak is tudjanak enni :) de nemtudom hány teás kanálnyi táp kéne nekik és hányszor egy nap ?

2015. máj. 5. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Amit megesznek 1 perc alatt. Mekkora az akváriumod?
2015. máj. 5. 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:
az miért fontos ? 100l de a halak mind picik :)) van pár kozepes is
2015. máj. 5. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100 literbe 42 hal az rengeteg.
2015. máj. 5. 11:21
 4/8 A kérdező kommentje:
pedig jól megvannak :)
2015. máj. 5. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ideig óráig megvannak. Mióta van meg ez a 42 halad?
2015. máj. 5. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát a guppira még rá lehet fogni hogy kisebb fajta, de a mollynak már épphogy elég a 100 liter, és azt írod még annál nagyobbak is vannak...

Én is azt kérdezem hogy mióta?

2015. máj. 5. 12:39
 7/8 A kérdező kommentje:

tegnap óta de az akvárium falai meg vannak dőlve olyan típusú sajnos képet nem tudok küldeni de nincsenek kínozva tudnak úszkálni van 4 neon meg 2 guppi 2 black molly 2 meg egy 2 cm-es vitorlás meg 3 zebra meg ilyesmi a vitorlásra mondtam h nagyobb

de őszintén nem is ez a kérdés értem h kíváncsiak vagytok de nem ez a lényeg eddig csak 1 ember segített igzán

2015. máj. 5. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:
1 nap után következtetést levonni nem nagyon lehet. Hány éves vagy? Nem akarom elvenni a kedved, de heteken belül tömeges pusztulás fog bekövetkezni. Ez már állatkínzásnak minősül, még ha jót is akarsz a halaidnak.
2015. máj. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!