Bedöglött a szűrőm. Ma már egyik ilyen bolt sincs nyitva, holnap pedig melózom egésznap.
50 literes akvárium egy bettával és öt foltos harcsával
2015. ápr. 28. 17:55
1/8 Pendulum92 válasza:
Világítás milyen, növény mennyi van?
Addig maximum ne etess.
2015. ápr. 28. 18:04
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyik fajtáját/márkáját sem. 2 féle növény van benne a fénycső pedig a tetőhöz volt...
2015. ápr. 28. 18:09
3/8 Pendulum92 válasza:
Mivel nincsen agyon telepítve az akvárium, így elég, ha most pár napig nem adsz enni nekik, és az új szűrőhöz veszel ilyen indító löttyöt, és locsolgatsz az utasításnak megfelelően. Ha rosszul tűrnék ezt a pár napot, 50% vízcsere.
2015. ápr. 28. 18:15
4/8 A kérdező kommentje:
Holnapután reggel már tudok venni. Szóval kb. 1.5 napot, max kettőt kell kibírniuk. De azért igyekszem észhez téríteni a mostanit, hátha sikerül.
Köszönöm a választ !
2015. ápr. 28. 18:18
5/8 anonim válasza:
Azért nem ártana ma este és holnap este is csinálnod egy részleges vízcserét, csak hogy kevesebb ammónia gyűljön fel.
Azzal, hogy nem eteted meg nem szünteted meg az ammóniatermelésüket, ugyanis az ammónia nem csak az ürülékükben található, hanem kopoltyún keresztül is kiválasztják.
Mivel nem egy túltelepített akváriumról van szó, ráadásul kifejezetten strapabíró halaid vannak szerintem gond nélkül átvészelik azt a másfél napot.
2015. ápr. 28. 19:05
6/8 anonim válasza:
Szerintem a szűrés a kisebbik gond, levegőjük honnan lesz?
2015. ápr. 28. 20:52
7/8 Pendulum92 válasza:
A betta labirintkopoltyús, a harcsák pedig béllégzők.
2015. ápr. 28. 21:16
8/8 Salx Narval válasza:
A levegővel nem lesz gondjuk, persze ha van légpumpa az most jól jönne. Igen, én is azt mondom, hogy ne etess és csinálj egy 30%-os vízcserét is. A szűrő szivacsot nyomkodd ki egy kicsit és hagyd az akváriumban, ha van levegőztető akkor az áramlatba tedd. Nem lesz gond ne aggódj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!