Ha a kifogott halat humánusan akarom megölni élve megmikrozni jó ötlet lehet?
A kérdésre érdemben választ nem tudok adni, de nemrég hallottam, hogy akváriumi halaknál, ha a hal beteg, vagy valamiért nem maradhat az akváriumban, és eutanáziát kell alkalmazni nála, akkor egy kis adag vízben be kell enni a fagyasztóba, és szép lassan, fájdalom mentesen elalszik.
Na most arról fingom sincs, hogy kifogott, evésre szánt (gondolom meg akarod enni) halnál ezt szabad-e, vagy ehetetlen lesz utána.
Mert attól, hogy felrobban a szeme, meghal?
A legnagyobb kínzás, azt kéne élve megmikrózni, aki ilyen agyfosásokat terjeszt!
Fejbe kell vágni erősen, az a leghumánusabb.
Ha ez kevés, akkor vegyél gyógyszertárban szegfű olajat, öntsél belőle egy vödör vízbe, tedd bele a halat, attól elkábul.
Utána pedig tarkón csapni erősen kloffolóval.
Az meg hülyeség, hogy a mikróval nincs semmi erőszak. Csak nem te csinálod, hanem a mikró.
Kb olyan, mint az első villamosszék, ami félóráig sütötte az embert, mire az meghalt.
Akkor az se erőszakos, mert nem bárddal csapták le a fejét?
A jeges víz is jó ötlet, de egy pár kilós pontynak nem könnyű annyi 0 fokos vizet csinálni.
Mert nem a halat kell a fagyasztóba rakni, hanem jeges vízbe kell tenni, attól sokkot kap.
"Nem főzni kezdeni "
De ezt a mikrónak nem tudod elmondani, az bizony elkezdi élve megfőzni.
...és nem az agyával kezdi, hanem az egésszel úgy ahogy van, először a bőrével, utána a húsával.
Láttam egyszer egy macskát, valamelyik i d i ó t a, k r e t é n tette fel megosztóra ahogy mikrózza, úgy viselkedett mint ha migrénje lenne, nyávogott, és ment körbe-körbe.
Szerintem durva kínzás, hosszú ideig tart.
Első vagyok.
Emberek, úgy támadtok neki a kérdezőnek, mintha már megtette volna, és, perverz módon élvezné is ezt csinálni. Feltett egy kérdést, hogy ez humánus-e. Gondolom azért tette fel, mert nem tudta. Most már tudja, hogy nem az, tanácsot is kapott, hogy helyette mit csináljon, de miért kell egyből letámadni? -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!